Ibland är den man älskar närmare än man tror och vet precis vad man vill ha i julklapp.
12 Månaders prenumeration på SKOR. Ja, ni läste rätt, SKOR mina damer och herrar. Så en gång i månaden får jag välja ett valfitt par skor från NLY Shoes i ett år. Finns som 12 månaders eller 6 månaders prenumeration.

Kan inte bli mer än lycklig. Ända nackdelen är vart jag ska få plats med alla par skor....

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hat och Rock - Kappahl, Kjol - H&M, Turtleneck - Gina Tricot, Väska - Zalando, Stövlar - Nelly.com

Nu kan jag ÄNTLIGEN berätta vad det är för fuffens jag håller på med om dagarna, i alla fall en liten del. 
Min nya vän - Zaza Israelsson - är den som bla. kommer plåta outfitsbilder till mig! Och det bästa av allt är att hon känns precis lika driven som jag - vill framåt.
Blir så galet taggad på vad framtiden har att erbjuda och jag verkligen längtar till 2016, se vad året kan erbjuda mig! 

Men tills dess så hoppas jag ni hänger kvar, för jag har många nya grejer på gång och jag längtar tills jag får dela med mig av det med er.

Likes

Comments

Någon mer än jag som missat att det är sådär fyra och en halv dag kvar till julafton? Paniken kvarstår att jag inte handlat julklappar ännu, men vad gör det idag, för jag har planer på gång idag.

Jag har packat en Ikea-kasse full med kläder och skor och ska snart bege mig ut på äventyr. Galet taggad och nervös men det kommer bli så bra, för min nya vän känns säker.

Likes

Comments

Under gårdagen började jag smida planer med en helt ny människa i mitt liv och det känns så bra just nu! Jag blev verkligen peppad och inspirerad av dig för vi vill åt samma håll vilket känns så skönt. 

För övrigt så har jag lite panik över julklappar just nu, jag har inte ens börjat. Bäst att ta tag i det nu. 

Likes

Comments

Nu har jag börjat med 100 saker, känns så skönt! Nya möten och nya människor kommer in i livet och gör mig bara mer taggad på livet och att kämpa mot mitt mål. Så snart som jag spikat allt så kommer nyheterna ut! GALET PEPP!

Idag har jag jobb på schemat och en myskväll med min lillasyster sen får vi se vad dagen erbjuden.

Likes

Comments

Har helt plötsligt fastnat för Russian Roulette av Tungevaag & Raaban. Älskar texten och musiken, jag blir peppad och inspirerad av att fortsätta framåt.Så från och med nu tänker jag bara forsätta framåt, välja vänner som stärker mig och får mig att må bra, får mig att växa.

För övrigt funderar jag på hur jag ska planera upp livet, för jag behöver lite mer ordning i mitt kaos. Som updateringen av instagram, blogg, träning, jobb, vänner och familj - hur allt ska gå ihop sig. Det ska dock bli spännande att lösa det för jag kommer få mer användning av min kalender, jag blir så taggad bara av att tänka på det!

Likes

Comments

 
 
Idag släpper jag bomben, min andra blogg - BOSSBABE.NU
BOSSBABE.NU kommer bli en sida för mig att skriva av mig under min resa mot den framtiden jag själv vill skapa. Det där egna jag inte riktigt kan sätta fingret på riktigt än, men som komma skall.
 
Min framtid tänker jag skapa helt själv på egen hand och jag tänker se ut precis som jag vill under resans gång.
Bli min egna boss med känsla för stil helt enkelt.

Likes

Comments

Hämtade ut Glossybox Julboxen igår från posten, en riktigt fin liten låda den här gången med många härliga produkter! 

Ser fram imot att få prova alla olika produkter, speciellt läppennan och BB-creamen. Borsten hoppas jag också på att den är en höjdare!

Jämför man med förra Julboxen så är den här lite tråkig men helt klart värd pengarna. Saknade "julkänslan" i denna box, känns som vilken annan Glossybox  som helst tyvärr.

Likes

Comments

Jag har blivit en sucker efter lårhöga stövlar, det finns inget snyggare att ha på fötterna just nu. Så efter lite suktande kom ÄNTLIGEN skorna in som jag vill ha. 


Ett par nya snygga klackar och ett par vardagsskor. Supernöjd och taggad på att kombinera outfits med dessa godingar!
 
 

Likes

Comments

Instagram@linneasjovall