Jag har helt ärligt talat aldrig varit en sneakerstjej, men jag hittade de absolut perfekta skorna när jag inte  planerade att köpa ett nytt par!

Jag kommer rocka dessa skor hela våren och sommaren, passar perfekt till vårjackan eller de slitna jeansshorten.

Dessa godingar finner du faktiskt skopunkten HÄR för 299kr.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kände ni hur varmt det var idag? Hemma hos mina föräldrar var det 16 grader PLUS ute på altanen, hur sjukt är inte det? Jag fick sån längtan efter sommaren!
Så tillsammans med Tourn Media AB och Nelly.com så delar jag med mig utav ett somrigt och inspirerande kollage.

Kollage
 
1. Dress | 2. Läppstift | 3. Nipplecover | 4. Skor

Förstå att sitta på en uteservering i sommar (vår med för den delen) i denna outfiten, ett glas alkoholfritt vin och bara njuta av vädret? Är inte jumpsuiten den sötaste?!

Röda läppar är något jag ska försöka mig på nu i vår och sommar, det är riktigt läckert till en snygg bränna, helt klart. Jag har varit lite mesig tidigare men why not? Det värsta som kan hända är att man får läppstift på tänderna, haha!
Make Up Store är helt klart mitt favoritmärke när det kommer till smink så jag lär sticka in där i veckan och införskaffa mig en ny skönhet till min kollektion.

Sponsrat inlägg


Likes

Comments

Att vara sig själv är det bästa som finns. Man mår så himla bra. Så idag tänkte jag dela med mig av mina bästa "va sig själv"-tips!

1: Varje gång du ser dig i spegeln ska du berätta för dig själv hur jävla grym du är! Högt och tydligt dessutom. Dessto fler gånger du gör det dessto mer kommer du tro på det och tillslut kommer du glömma bort att tänka så varje gång du ser dig i spegeln, för då vet du hur jävla grym du är, alla timmar om dygnet!

2: Sluta fråga om dina vänner om du passar i just det där klädesplagget du trånat efter så länge. Gillar du plagget, känner du dig så grym i det, slå till, låt igen annans åsikter påverka dig och din självkänsla.
 
3: Strunta i vad andra tycker. Det här är något som är sjukt svårt, jag vet. Det tar lång tid att känna sig så självsäker. Inget man blir över en dag. Men när du kommer underfun med hur mycket energi som du faktiskt lägger ner på att bry dig om vad andra tycker om dig, oboy vad jag kände mig dum när jag insåg det. Tänk vad du kunnat gjort med all den tiden? Eller vad du kan göra med den tiden i framtiden? När du slutat bry dig kommer du kunna gå i precis vilka kläder du vill - de du känner dig bekväm i - och njuta av varje sekund.
 
Glöm förtusan inte bort hur jävla grym du är, precis just du, och att ingen annan är lik dig för du är unik, precis som du är.

Likes

Comments

Jag vet att ni älskar selfies på mig precis lika mycket som jag, så här kommer några till! Haha, skämt å sido.

Idag tänkte jag vlogga, vi ska nämligen äta ute med jobbet på en utav chefens restauranger. Så om några dagar så kommer det komma upp en liten vlogg igen, får se om jag kan lura med mina kollegor att medverka.

Ser fram emot veckan som kommer, många spektakel på gång.
Vem behöver ett lugnt liv? Det kan jag ha när jag har tid för det helt enkelt ;)

Likes

Comments

Fick nys om att VivaLa Diva skulle släppa nya produkter - en contour palett samt highlighters.
Åhlens fick in dessa godingar men de sålde slut skapligt fort. Hade sminkgudarna på min sida så jag lyckades knipa sista paletten och en utav highligterna.

Tydligen tyckte blogg.se att bilderna inte fick vara av hög kvalité den här gången, men lugn! Ett fantatsiskt videoklipp kommer komma upp inom loppet av några dagar, så håll ut!

Så här har ni resultatet av en sminkning, himla nöjd med produkterna, blandas ut smidigt och pigmenteringen är himla bra för att vara ett budgetmärke.

9/10 får den i betyg av mig, helt klart värt pengarna.

Likes

Comments

Dessa två godingar är nya i min parfym"samling". Rose Oud passar underbart till kvällen och Vanille Noire fungerar både dag som natt. Det är ganska tunga dofter så man får inte ha på för mycket.
De kommer ifrån Yves Rocher och kostar omkring 400kr flaskan.

Likes

Comments

H&M har som många vet ett eget sminkmärke som är budgetvänligt och som faktiskt är riktigt bra!
Jag hittatde detta trepack med skuggor på rean lite undangömt så jag slog till.

Färgerna är uppifrån och ner Supernova, Chin Chin och Cinnamon Roll. Perfekta skuggor för en vardaglig sminkning. Dessa finns att köpa styckvis på H&M och ingår i deras standardsortiment.

5/5 i betyg av mig!

Likes

Comments

Instagram@linneasjovall